BMW Moottoripyöräkerho

Official BMW Club

  • Suurenna tekstiä
  • Normaali teksti
  • Pienennä tekstiä
<<  Elokuu 2017  >>
 ma  ti  ke  to  pe  la  su 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Moottoripyörämessut 2018
02.02.2018

Suomeksi Français Deutsch Italiano Svenska English

 

Ajamisen iloa

BMW Moottoripyöräkerho ry on perustettu syksyllä 1976 Kangasalla. Kerho toimii valtakunnallisesti, ja sen tarkoituksena on yhdistää BMW-moottoripyörillä liikkuvia motoristeja järjestämällä kokoontumisia ja yhteisiä tilaisuuksia eri puolilla Suomea. Eri jaostot, kuten Oldtimer, Allroad ja Touring, järjestävät lisäksi näihin pyörätyyppeihin keskittyviä tapahtumia, joihin on toki tervetullut kuka vain pyörätyyppiin katsomatta.

Vanhojen pyörien teknisten tietojen ja varaosien saannin vaikeuksia pyritään helpottamaan aktiivisella keskinäisellä avunannolla, joka parhaiten toimii kerhon foorumin tai facebookin keskustelupalstan kautta. Kerho pyrkii edistämään jäsentensä tietämystä BMW-asioista järjestämällä asiantuntijoiden pitämiä tilaisuuksia kuten huoltokoulutuksia. Kerhon ohjelmaan kuuluu myös oikean ajotavan ja liikennekäyttäytymisen opastaminen.

Nykyisten sähköisten tiedotuskanavien lisäksi kerho julkaisee Rikastin-lehteä, jossa käsitellään moottoripyöräilyä laajasti tekniikasta tapahtumiin. Kuten kerholehdet yleensäkin, sisältää myös Rikastin runsaasti jäsenistön kirjoittamia juttuja moottoripyörällä tehdyistä matkoista niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

 

Web: http://www.bmwmoottoripyorakerho.fi/
Facebook: https://www.facebook.com/BMWMPkerho
Yhteisö: https://www.facebook.com/groups/BMWmoottoripyorakerho/
Instagram: https://www.instagram.com/bmwmoottoripyorakerho/

Maahantuoja Oy BMW-Suomi Ab tukee kerhon toimintaa.

 

Olemme virallinen osa maailmanlaajuiseen BCIC (BMW Clubs International Council) organisaatioon kuuluvaa BCEF (BMW Clubs European Federation) kattojärjestöä. BCEF tiedotteet ilmestyy neljä kertaa vuodessa, joissa on monenlaista BMW-aiheista asiaa.