BMW Moottoripyöräkerho

Official BMW Club

  • Suurenna tekstiä
  • Normaali teksti
  • Pienennä tekstiä
<<  Lokakuu 2017  >>
 ma  ti  ke  to  pe  la  su 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Moottoripyörämessut 2018
02.02.2018

Oldtimers

Oldtimers esittäytyy

BMW Moottoripyöräkerho ry:n Oldtimers

BMW Moottoripyöräkerhon Oldtimer-ryhmä toimii valtakunnallisesti, ja sen tarkoituksena on yhdistää perinteisiä BMW moottoripyöriä harrastavia henkilöitä, järjestämällä yhteisiä tilaisuuksia, koulutusta ja kokoontumisia. BMW-kerho on perinteisesti mukana Lahdessa järjestettävässä Classic Motor Show:ssa, jonne kunkin vuoden teeman mukaan tuodaan vanhoja bemareita esille.

Keuruun 2V kokoontumisestaSuur-Saimaan ympäriajossa 2007

2 venttiili boxer kokoontuminen, Keuruu ja Suursaimaan ympäriajo, Heimari

Ymmärtääkseen moottoripyörien nykyisyyttä ja tulevaisuutta, on hyväksi harrastaa myös niiden historiaa. Näin on helpompi saada kokonaisvaltaisempi kuva moottoripyöristä ja niiden käytöstä.

BMW kilpuri Historic Race 2007Keuruulla 2007

Historic race, Hämeenlinna ja 2-venttiili boxer kokoontuminen, Keuruu

BMW:n historia 1920-luvun alusta pitää sisällään mielenkiintoisia käänteitä ja luotettavia, aikakautensa näköisiä moottoripyöriä. Myös kilpamoottoripyöräily on selkeästi kuulunut aina osaksi BMW:n toimintaa.

Oldtimer-ryhmä pyrkii edistää kerhon jäsenten tietämystä BMW vanhojen pyörien filosofiasta ja kehittämään omistajien taitoja huoltaa sekä ylläpitää omia pyöriään.

HuoltokoulutustaSäätöä kotikonstein

2-venttiili boxer huoltokoulutus, Helsinki ja Venttiilien säätö, Nummela

Vanhojen BMW moottoripyörien harrastaminen on palkitsevaa, koska varaosia ja tietoa on pyöriin edelleen kohtuullisesti saatavilla.
Jäsenistöä informoidaan pyöristä ja niihin liittyvistä tapahtumista kerholehdessä, sekä kerhon internetsivuilla. Lisäksi halukkaita vanhojen pyörien omistajia informoidaan tulevista tapahtumista erikseen matkapuhelimeen tulevilla tekstiviesteillä.

Naivisteja katsomassaSyyskokoontuminen

Matkalla Naivistien näyttelyyn, Riihimäki ja Kerhon syyskokoontuminen, Ahvenenmaa

Vanhojen BMW moottoripyörien arvostusta ylläpidetään aktiivisella keskinäisellä yhteydenpidolla ja avunannolla. Pyörien omistajia rohkaistaan aktiivisesti käyttämään ajokkejaan ja osallistumaan niillä kaikkiin kerhon tapahtumiin.

Tervetuloa mukaan harrastamaan vanhoja BMW moottoripyöriä kanssamme.

Teksti: Jouni Pekonen

Kuvat: Jouni Pekonen, Esko Kamrat