Tämän vuoden ajokoulutustapahtumat alkavat olla paria koulutusta vaille ajeltu. Kuluvan kesän tarjonta on ollut monipuolinen ja saanut kovasti kiitosta osallistujilta.

Tähän mennessä on suoritettu jo kaksi Taajama1 -kurssia, Enduro Lite ja Extreme -kurssit sekä yksi Maantie1 -kurssi. Näiden lisäksi järjestettin Riihimäellä pelkästään naisille suunnattu ajokoulutus nimellä LadyDay. Tämä päivä sai todella mukavasti naismotoristeja liikkeelle.

Tälle kesälle on ohjelmassa vielä kaksi ajokoulutuspäivää. Toinen 7.6. Alastarossa, jossa ajetaan Maantie1-kurssi ja toinen 6.7. Pesämäellä. Tällöin yhden päivän aikana vedetään läpi kolme kurssia: Sora1, Maantie1 sekä naisille suunnattu rata-ajo.

Tämän kesän ajokoulutustapahtumista on paljon kuvamateriaalia ja sitä voi ensi kesän kursseja odotellessa käydä ihastelemassa osoitteessa https://www.flickr.com/photos/164504499@N03/albums