Valtakunnallista Prätkällä töihin -päivää vietettiin viime perjantaina 8.6. Jokavuotisella tapahtumalla halutaan muistuttaa, että moottoripyöräily on erinomainen tapa taittaa työmatkoja. Kaksipyöräisen satulassa saa myös nopeasti nollattua ajatukset työpäivän jälkeen.
BMW Moottoripyöräkerho sai päivästä mukavaa some-näkyvyyttä, kun Tuomas Aholla oli kunnia kyyditä Radio Nostalgian tuottaja Eva Maria Loikkanen prätkällä töihin.
– Pidin kiinni niin lujaa että kädet puutu! Ensimmäisessä kurvissa pelotti mutta työpaikalle selvittiin, kiitos upean kuskin Tuomaksen, totesi Loikkanen työmatkansa jälkeen.
Kaikki alkoi siitä, kun BMW Motorrad Suomen Esa Ruohonen soitti Tuomakselle ja kysyi, josko kerholta löytyisi mahdollisuutta tällaisen kokemuksen muodossa Radio Nostalgian tuottajalle.
Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaosto toimii Prätkällä töihin -päivän järjestäjänä. BMW Motorrad Suomelta oli tiedusteltu mahdollisuutta osallistua tempaukseen muutoinkin kuin vain osaston muodossa. BMW:llä oli oma osasto sekä koeajettavia pyöriä Prätkällä töihin -päivän yhteydessä, kolmella paikkakunnalla järjestetyillä Suurilla Koeajopäivillä.

Videoklippi Loikkasen ja Ahon yhteisestä työmatkasta löytyy osoitteesta: https://www.facebook.com/radionostalgiasuomi/