Kerhon tapahtumakalenteri

Yleiset ohjeet ajotapahtumiin

LAPPI – päiväretki Suvannon kylä

Lauantai 10.6. Suvannon kylä: Pyhä-Luoston luontokeskus Naava (Luontotie 1, 98530 Pyhätunturi) – Suvannon lossi ja kylä – Andy McCoyn patsas (Pelkosenniemi) – Ametistikylpylä (Luosto) (Ilpo).

Töräytykset Kiljavalla

Lomakoti Kotoranta Kotorannantie 74, Kiljava, Suomi

Töräykset alkavat perinteiseen tapaan keskiviikkona 3.5.2023 klo 18.00. Systeemi on simppeli: Ensimmäinen ja viimeinen töräys (jolloin kerho tarjoaa kaffet ja pullat) ovat keskiviikkona ja kaikki siinä välissä olevat saunat ovat […]

Häme – ajoilta

Keskiviikko 14.6 ajoilta, kohteena Sysmän Marina, paikalle tulee myös kerhon Keski-Suomen aluetoiminta. Myös tämän ajon aikataulu ja reitti ilmoitetaan myöhemmin.

Uusimaa – Haltiala Motoristi-ilta

Ravintola wanha Pehtoori Laamannintie 17, 00690 Helsinki, Helsinki, Suomi

Haltiala Motoristi-ilta: Keskiviikko 14.6.2023 Kokoontuminen vapaasti klo 17:00, tallin reunustalla (toisessa päässä kuin kahvila)

Keski-Suomi – ajeluilta

Jyväskylä , Suomi

Ajeluiltojen lähtöpaikka, -aika ja reitti ilmoitetaan kutsuna kerholle ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Ajeluiden viikonpäivät ovat vaihtuvia ja lähdöt ovat olleet yleensä arkipäinä klo 15:00 – 17:30 välisenä aikana. Lähtöpaikalle pyydetään saapumaan hyvissä […]

Satakunta – Jämijärvi kahvittelut

Jämijärvi Jämintie 659, Jämijärvi, Suomi

Keskiviikkona 14.6. klo 18-20 Satakunnan alueen ilta-ajelut Jämille. Osoite on Jämintie 659 Jämijärvi. Paikanpäällä kahvittelun lisäksi mahdollisuus tutustua purjelentotoimintaan.