Jäseneksi BMW Moottoripyöräkerhoon voi liittyä jokainen toiminnastamme kiinnostunut BMW -(henkinen) motoristi.

Liittyminen on helppoa: 

Klikkaa ”Liity jäseneksi” painikkeesta, täytä kaikki vaadittavat tiedot ja odota jäsenanomuksesi hyväksyntää. Hyväksymisestäsi tulee sinulle tieto sähköpostissa ja sen jälkeen pystyt aktivoimaan tilisi. Pyrimme käsittelemään hakemukset viikon kuluessa.

 Jos sinulla on kysyttävää niin ota yhteyttä info@bmwmoottoripyorakerho.fi jotta saamme sinut rekisteriin. Suosituksemme on että jokaisella olisi toimiva sähköposti jotta tiedottaminen onnistuisi jouhevasti.

Vuoden 2019 jäsenmaksu on 25€ + 5€ liittymismaksu. Lasku tulee haluamallasi tavalla jäseneksi hyväksynnän jälkeen. Suosittelemme sähköistä laskutusta.

Jos samassa osoitteessa asuu jo (vähintään) yksi kerhoon kuuluva, ei uuden liittyjän tarvitse maksaa liittymismaksua. Samassa osoitteessa asuvan tiedot, nimi tai jäsennumero on mainittava liittymisilmoituksessa.

BMW Moottoripyöräkerho ry noudattaa Henkilötietolakia (523/1999) 10 § (rekisteriseloste). Tietosuoja-asetusta (General Data Protection Regulation, GDPR) sovelletaan lähtökohtaisesti kaikkeen henkilötietojen käsittelyyn”