BMW K100RS virtaongelma

Keskustelua aiheesta ja aiheen vierestä
tiiskeri
Viestit: 1
Liittynyt: 05 Huhti 2014 20:07
Moottoripyörän malli: 1200gt

BMW K100RS virtaongelma

Viesti Kirjoittaja tiiskeri »

Minulla on BMW K100RS v. 1987 ajettu 28000 km. Ostin siihen uuden akun, joka oli valmiiksi viallinen. Starttasin, mutta startti ei lähtenyt pyörimään. Sain takuuseen uuden akun. Uuden akun asennuksen jälkeen mittariston merkkivalot syttyivät palamaan ja samoin parkkivalo tietyssä virta-avaimen asennossa. Mitkään muut valot eivät enää suostuneet syttymään, äänimerkinantolaite pimeänä ja vilkut.
Starttimoottorille tulee jatkuva virta silloin kun virta on käännetty päälle. Virta katkeaa kun irrottaa latauksen releen. Kun latauksen rele on irti niin silloin startille tulee virta kun starttinappulaa painetaan, muutoin virtaa ei tule, mutta tuolloinkaan mitkään valot ym. eivät toimi. Mitään hapettumaa en ole löytänyt liittimistä.

Olen vaihtanut starttimoottorin releen, latauksen releen, tappokytkinsydeemin. Mistään näistä ei ole ollut apua.
Kenhän voisi neuvoa?

yt. Heikki
0400544593
viita
Viestit: 5
Liittynyt: 28 Elo 2019 14:56
Moottoripyörän malli: R1150 GS, G650X

Re: BMW K100RS virtaongelma

Viesti Kirjoittaja viita »

:hat:

Ei ilmene onko tämä joskus toiminut. Alkoiko ongelmat akun vaihdon jälkeen? Onko miinus johto ehjä ja kiinni kunnolla molemmista päistä? Seuraavaksi tutkisin startin, onko hiilipölyä sekä virtalukon pohjan josta johdot lähtevät.
Itsellä ollut joskus -85 RT, eikös näissä ole vielä jokin rele joka sammuttaa valot käynnistyessä. Toisin ei se tee vilkkuja ja torvea toimimattomaksi.

Vaikuttaa maadoitus ongelmalta. Onko moottorinohjausboxille tuleva iso liitin myös kunnolla kiinni ja lukittu.
Vastaa Viestiin