LoTjakuskeille ideoita

Luxury touring
pozo izquierdo
Viestit: 334
Liittynyt: 27 Helmi 2006 22:22
Moottoripyörän malli: K 1200 LT
Paikkakunta: Hyvinkää
LoTjakuskeille ideoita

Viesti Kirjoittaja pozo izquierdo » 31 Touko 2020 10:50

Moikka,

tuo LT taisi jäädä meikäläiselle ns pitopyöräksi kun sen kanssa on jo tähän mennessä 16 vuotta ja 230.000 km päristelty. Lisäksi olen sitä hieman vuosien varrella parannellut oman makuni mukaiseksi. LoTjahan on siinä suhteessa mainio aihio paranteluun, koska siinä on vielä normaalit sähköt ja paljon tilaa katteiden alla kätkeä sinne yhtä sun toista ja laturissakin riittää papua vaikka pienen kylän sähköntarpeisiin. Lisäksi mopo painaa jo vakionakin sen verran paljon, että muutama kilo lisää ei enää pyörää sen pahemmaksi tee.
Kun aloittelin pyöräni parantelun oikeastaan jo heti kaupasta haun jälkeen vuonna 2004 otin tekemisistäni valokuvia ja tallentelin niitä selostusten kera Picasan valokuva-albumiin. Näistä oli saamieni viestieni ja lisätarkennuspyyntöjen perusteella ilmeistä iloa kansainvälisestikin (tekstit olivat englanniksi).

Sitten Google osti Picasan ja eräänä päivänä tuli Googlelta viesti, jossa todettiin, että "valitettavasti valokuviin liitettyjä tekstitiedostoja ei enää tueta, valokuvat tallentuvat Googleen, mutta tekstit eivät."
Sinne menivät kuvaselostukseni ja rukkaseni putosivat...
No, tässä erikoisena koronakeväänä on ollut aikaa puuhastella ns. turhaakin ja koska aina joskus oli tässä vuosien varrella joku kolleega maailmalta kysellyt tarinoideni perään, aloitin homman uudestaan.
Tällä kertaa talletan pyöräni modaukset blogin muodossa. Blogin tekstit ovat edelleen Lontoon kielellä, koska maailmalla tuntuu edelleen LoTjakuskeja riittävän. Blogi löytyy osoitteesta https://mygoodoldlt.blogspot.com/ ja siellä on tässä vaiheessa noin tusinan verran tarinoita ja valokuvia "yhden sortin hulluudesta" eli muka valmiin matkapyörän parantelusta. Kuvat ovat pahimmillaan jo 15 vuoden takaa, ja vaikka yksi sellainen kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, ei kaikkien juttujen tekotapa tai mitat tai osanumerot yms. ole enää yhtä hyvin muistissa kuin silloin tuoreeltaan...
Blogi täydentyy pikku hiljaa sitä mukaa kun kerkiän/saan inspiraation tai ennenkaikkea jos joku haluaa lisäietoja ja kysyy, eli erityisesti blogi täydentyy yleisön pyynnöstä. Blogiin voi Suomipojat kommentoida tai kysyä ihan kotimaisellakin kielellä. Joskus voi olla helpointa antaa selvennys ihan livenä puhelimella, joten saa soitellakin, jos jokin juttu jää oikein pahasti askarruttamaan. (0400-483346)
Blogissa tavataan!

T. pozo
LT:n parantelukuvia: https://mygoodoldlt.blogspot.com/
Amerikan reissublogi 2006: http://finnishcurvecowboys.blogspot.com/
Amerikan reissublogi 2010: http://finnstoccr3.blogspot.com/
Amerikan reissublogi 2011: http://finnstoccr2011.blogspot.com/