Matala satula K-malliin

Alueen säännöt
Osto- ja myynti-ilmoituksia ei poisteta systeemistä. Kun kaupat on tehty, muuta ensimmäiseksi jättämäsi viestin otsikkoon maininta asiasta (esim. MYYTY)
Avatar
Ismo Vaara
Viestit: 2063
Liittynyt: 20 Helmi 2006 11:16
Paikkakunta: Mäntsälä
Viesti:

Matala satula K-malliin

Viesti Kirjoittaja Ismo Vaara »

Nyt tarkkana, on myytävänä vaikeasti löydettävä satula. Kyseessä on alkuperäinen erikoismatala saranaton "pistosatula" K75-K1100 malleihin, jota ei enää BMW:ltä sarjana saa. Olen myös etsinyt Ebaystä samanlaista, tuloksetta.
Satulan mukana tulee täydellinen asennussarja joka sisältää erilaisen ruiskun ohjausyksikön kiinnityskotelon, tankin hankaussuojan, kiinnityssalvat, -mekanismin ja lukon avaimineen.
Asentaaksesi tämän satulan täytyy ruiskuyksikön kiinn.kotelo, vakiosatulan saranat, lukko, ja akun sivulla olevat panelit poistaa. Tuloksena onkin sitten ylivoimaisesti matalin versio mitä K-malleihin saa. Edes tarvikeviritelmät eivät ole näin matalia.
Monella on vanha K-mallin sotaratsu jäänyt nurkkaan nököttämään, kun niistä ei paljoa enää vaihdossa saa. Naisille on taas monesti satulakorkeus liian korkea. Tällä satulalla se ei todellakaan enää ole, joten pyörä tulille, eikä naisväelle tarvitse ostaa mitään "tyttöcustomia" ensikesäksi!
Ja sitten pienenä vinkkinä. Olen myynyt näitä romppeita yli 25v. ja BMW-pyöriäkin on kulkenut käsieni kautta varmaan yli sata. Koskaan ei ole sattunut käsiini ko. satulaa, joten jonkinlaisesta harvinaisuudesta voidaan puhua. Ehkä seuraavaa voi odotella toiset 25vuotta, joten kannattaa toimia nyt!

Hinta ym.tiedot vain puhelimitse: 040 5524515
http://www.boxer-osat.fi" onclick="window.open(this.href);return false;
"Olennaista on kysyä, millainen luonne 2000-luvun mekaanikolla pitäisi olla, jotta hän sietäisi koneiden päälle kasattuja elektronisen hevonpaskan kerrostumia." -M.B.Crawford-