BMW R80/7 vm.-78 mittariston vaihto

R-sarjan pyörät
mclean
Viestit: 141
Liittynyt: 31 Heinä 2007 23:40

BMW R80/7 vm.-78 mittariston vaihto

Viesti Kirjoittaja mclean »

Bemuni mittaristo on kuoriltaan pahasti rikki ja nopeusmittarikin vaatisi kunnon remontin. Alkuperäinen mittari on malliltaan W737.

Minulla on tiedossa erittäin hyväkuntoinen vähän uudemmasta samanlaisesta pyörästä oleva mittarimalli W773. Ko. mittaristossa ainakin merkkivalot poikkeavat. Omassani alimpana on jarrujen hälyvalo ja tässä uudemmassa samalla kohti on kaukovalon sininen. Muuten nuo näyttäisivät olevan identtiset. Pistokkeen kytkemällä näkee, että kyllä siellä sisällä muutakin poikkeavaa valokytkennöissä on.

Onko joku perehtynyt paremmin, onnistuuko tuo vaihto helposti vai tuleeko kytkentöjen uudelleen tekemisessä jotain toivotonta vastaan.
Perustaidot ja -tiedot alan töistä minulla on.
mclean
Viestit: 141
Liittynyt: 31 Heinä 2007 23:40

Re: BMW R80/7 vm.-78 mittariston vaihto

Viesti Kirjoittaja mclean »

Mittariston vaihtohan olikin helppo nakki. Kytkennät meni heti olikein, kun vaihtoi vain sisällä olevan kytkentäpohjan vanhasta uuteen.
Ja uudella mittarivälityksellä nopeusmittari alkoi näyttää lähes oikein....ja pienellä viisarisäädöllä vielä täsmentyi todella tarkaksi.
Matkamittari näyttäisi nyt tekevän n. 4% liian vähän kilsoja. Mutta sen vaivan sietää, kun Bemussa on nyt todella hienosti ja vakaasti näyttävä nopeusmittari.
Vastaa Viestiin