Kerhon tapahtumakalenteri

Yleiset ohjeet ajotapahtumiin

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Rovaniemi – BMW MC Club Rider Training – Taajama 1

4 kesäkuun, 2022

2022 BMW MC Club Rider Training – Rovaniemi Taajama 1

Tervetuloa mukaan MP69 ja BMW Moottoripyöräkerhon ajotaitokurssille 4.6.2022

Aika: klo 9:00 – 17:00; Finavian lentokentän testirata, Rovaniemi

Kurssi järjestetään MP69 toimesta ja on nimeltään: Rovaniemen Survival Tour -päivä. Kokoontuminen: Klo 8.30 – 8.50 Shell Rovaniemi Napapiiri, Sodankyläntie 715, 96930 Rovaniemi. Täältä yhteislähtö harjoittelupaikalle. Harjoittelupaikka on aitojen sisäpuolella, ja pääsemme porteista sisään ja ulos vain koottuna ryhmänä.

Koulutuksen aihepiirit ja tavoitteet:  Moottoripyörän hidas käsittely + ajoasento, – Moottoripyörän ohjaaminen (kaarreajo & väistö), – Hätäjarrutustekniikka

– Teoriaopetusta ajomekaniikan saloihin; miten ja miksi moottoripyörä käyttäytyy edellä mainituissa tilanteissa ja miten saada pyörä toimimaan tehokkaasti ja tarkoituksenmukaisesti

– Hyödyllisiä tietoiskuja ryhmän tarpeista riippuen esimerkiksi pyörän huoltoon, kaatuneen pyörän nostamiseen, renkaan paikkaukseen, ensiaputilanteissa toimimiseen ym. Haluamme innostaa motoristeja ajattelemaan ajamistaan, jotta moottoripyöräily olisi aina hauskaa ja turvallista!

Kurssi maksaa jäsenille 40 euroa. Ilmoittaudu JÄSENJÄRJESTELMÄN KAUTTA pikaisesti, jotta et jää rannalle!

Jokainen ajaa radalla omalla vastuullaan ja vakuutuksillaan. BMW Moottoripyöräkerho ry ei vastaa radalla tai rata-alueella mahdollisesti tapahtuvista vahingoista.

Kurssilla saattaa olla kerhon toimesta valokuvaaja. Muistathan mainita erikseen, jos et halua, että kerhon tapahtumasivuilla näkyy tilaisuuden jälkeen kuvia joista sinut mahdollisesti tunnistaa. Suurin osa koulutuskuvista pyritään ottamaan sellaisesta kuvakulmasta, että esim. pyörän rekisterikilpi ei näy kuvissa.

Ajokoulutuksen jälkeen, tai vaikka et osallistuisi ajokoulutukseen, on vuorossa BMW moottoripyöräkerhon, MP 69 ja Touring Finlandian kokoontuminen illanviettoon Kieringin lomakylään (Kierinki (kieringinloma.fi).

Alustava ohjelma: La 4.6. n. klo 17:00 lähtö Shell Rovaniemi Napapiiri, Sodankyläntie 715, 96930 Rovaniemi. Ajo Kierinkiin ryhmissä niin että jokainen saa ajaa haluamaansa reittiä, joko offroad tai siistiä päällystettä. Meille on varattuna Kieringin loman Majatalo (12 x 2 hh, lobby, pieni keittiö, saunaosasto, vilvoitteluterassi). Jos meitä on enemmän, saamme lisää tilaa rivitalohuoneistoista. Saavuttuamme ohjelmassa on illallinen, sauna, vapaamuotoista iltaohjelmaa ja sunnuntaina aamiainen. Sunnuntaina 5.6. on mahdollisuus osallistua MP69 offroad-kurssille (tämän hinnasta lisätietoa myöhemmin), johon osallistuville varataan omakustanteinen lounas (9,90 €).

Hinnat: Majoituksen hintaan sisältyy aamiainen Hietalan kartanossa. Hinnat sisältävät alv:t 10 % ja 14 %.

  • majoitus 2 hengen huoneessa 51,50 €/hlö.
  • yhden hengen huonelisä +20 €/hlö
  • illallinen Hietalan kartanossa 28,00 €/hlö

Ilmoittautuminen: Viimeistään 30.4.2022 (nopeat syövät hitaat, eli älä turhaan vitkastele päätöksen kanssa) Johannalle: johanna.ikavalko@bmwmoottoripyorakerho.fi tai puhelimitse (soitto, tekstiviesti, whatsapp) 0400-291066. Minulta saat myös tarvittaessa lisätietoa tapahtumista.

Ystävällisin terveisin,

Johanna ja Pohjoisen puuhaporukka
BMW Moottoripyöräkerho ry

Tiedot

Päivämäärä:
4 kesäkuun, 2022
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
,

Järjestäjä

BMW Moottoripyöräkerho ry
Sähköposti
info@bmwmoottoripyorakerho.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Shell Rovaniemi Napapiiri
Sodankyläntie 715
Rovaniemi, Lappi 96930 Suomi
+ Google Map