Kerhon tapahtumakalenteri

Yleiset ohjeet ajotapahtumiin

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

PIRKANMAA – KAUDEN AVAUS JA AJOLENKKI

4 toukokuun, 2021 @ 17:00 - 21:00

Pirkanmaan ensitapaaminen ja ajolenkki

Kokoontuminen  17.00 Biketeam, Autokeskuksenkatu 12, 33960 Pirkkala. Noin tunnin verran jutustellaan mukavia, jonka jälkeen ajetaan kesän ensimmäinen ajolenkki. Sopii erityisen hyvin kaikenlaisille pyörille ja kaikenlaisille BMW motoristeille.

Tässä tapaamisessa tutustumme toisiimme ja puhumme myös ajamisen turvallisuuteen liittyvistä asioista ja ajojen viihtyisyydestä.
Kesän ajoillat alkavat pääasiassa Biketeamin pihasta, joten on luontevaa tehdä tuttavuutta myös Biketeamin henkilökunnan kanssa. Uudet pyörät ja niiden koeajot, oman pyörän huolto tai ajanmukaisten ajovarusteiden päivitys tulee jokaiselle joskus ajankohtaiseksi.

Reitti
Tänä iltana ajamme pääasiassa kohti kotia. Kotiin tietysti pidemmän kautta Pirkkalan Kirkonkylän, Säijän ja Nurmenkylän kautta Lempäälään, josta jatkamme edelleen Valkeakoskelle. Valkeakoskelta ajetaan Kaarina Maununtyttären tietä Kangasalle Ranta-Koivistoon, josta on helppo suunnistaa kotiin. Tänään tultiin tutuiksi ja samalla muodostettiin ydinporukka, johon uusien matkalaisten on helppo liittyä.

Yhteyshenkilö

Jyrki Lehtinen, alueyhteyshenkilö, Tampere

044 5511880;  jyrki@peterpanbike.fi

 

Tiedot

Päivämäärä:
4 toukokuun, 2021
Aika:
17:00 - 21:00
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
,

Tapahtumapaikka

Biketeam Pirkkala