Kerhon tapahtumakalenteri

Yleiset ohjeet ajotapahtumiin

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

PIRKANMAA – VARSINAIS-SUOMI MEETING

3 kesäkuun, 2021 @ 17:00 - 22:00

Pirkanmaa – Varsinais-Suomi meeting

Ajoreitti
Sopii kaikille pyörätyypeille

Tapahtuman luonne
Yhteistapahtuma Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Satakunnan BMW kerholaisten kanssa. Kaikki muutkin BMW kerholaiset ovat luonnollisesti tervetulleita!

Ohjelma
Ajellaan Satakuntaan, tarkemmin Ulvilaan Leineperin Ruukille, jossa tapaamme Varsinais-Suomen ja Satakunnan seudun kerhon BMW motoristeja. Ruukkiympäristössä nautimme Savipakarin pullakahvit ja tutustumme toisiimme. Ihailemme myös toistemme pyöriä ja pyrimme ymmärtämään Turun ja Satakunnan murretta sekä heidän luonteenlaatuaan

Kokoontuminen
Klo 17.00 alkaen osoitteessa Biketeam, (Autokeskuksenkatu 12, 33960 Pirkkala). Ilmoittautuminen tarvitaan, jos haluat olla mukana kerhon tarjoamassa kahvitteluvahvuudessa. Muuten riittää, että olet klo 17.15 pyöräsi päällä peukalo starttinappulalla.

Reitti
Matka suuntautuu Leineperin Ruukille, (Pitkäjärventie 7, 29320 Leineperi). Leineperiin ajetaan Pinsiön, Mahnalan, Mouhijärven, Suodenniemen, Lavian ja Kullaan kautta. Paluu ajetaan suurin piirtein samaa reittiä, sillä kuten tiedetään, molempiin suuntiin ajettu mutkatie on kaksinkertainen onni. Kiireisimmät voivat porhaltaa Porin tietä suoraan kotiin.

Yhteyshenkilö: Jyrki Lehtinen, alueyhteyshenkilö, Tampere

0445511880; jyrki@peterpanbike.fi

Tiedot

Päivämäärä:
3 kesäkuun, 2021
Aika:
17:00 - 22:00
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
,

Tapahtumapaikka

Leineperin RuukKI